Een ei hoort erbij.
Ingrediënten
- 6 sprietjes bieslook
- 2 takjes peterselie
- 3 takjes selderij
- 3 eieren
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Was de kruiden en knip ze klein.
- Splits de eieren en klop de eiwitten met een snufje zout stijf.
- Klop de eidooiers met wat peper en een beetje zout glad.
- Spatel het eiwit, de kruiden en de geraspte kaas door de dooiers.
- Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en giet het eimengsel er in.
- Bak met een deksel op de pan de omelet aan de onderkant goudbruin en aan de bovenkant droog.
- Snijd de omelet in punten.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 175 kcal | |
Eiwit | 15 gram | |
Koolhydraten | 1 gram | |
Vet | 15 gram | |
Verzadigd vet | 4 gram | |
Vezels | 0 gram |
Menu van de Week
Elke donderdag nieuwe recepten voor een hele week gezond en lekker eten in uw mail ontvangen? Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Voedingscentrum en ontvang het Menu van de Week in uw mailbox.
Bron
- Voedingscentrum