Catalaans uitstapje
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 zak ratatouille roerbakmix
- 8 sprieten bieslook
- 4 eieren
- 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Verwarm de olie in een (hapjes)pan en bak hierin de roerbakgroente met wat peper en een beetje zout kort.
- Was de bieslook en knip dit klein.
- Maak in de groente 4 holletjes en breek hierin de eieren.
- Strooi de bieslook over de eieren en strooi de kaas er over.
- Laat de eieren met een deksel op de pan in ca. 8 minuten stollen.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 280 kcal | 520 kcal |
Eiwit | 20 gram | 25 gram |
Koolhydraten | 9 gram | 50 gram |
Vet | 15 gram | 25 gram |
Verzadigd vet | 6 gram | 7 gram |
Vezels | 5 gram | 8 gram |
Bron
- Voedingscentrum