Nagerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 15 minuten.
Ingrediënten
- 2 sinaasappels
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel muesli
- 2½ dl magere griekse yoghurt
Bereiding
- Schil de sinaasappels dik.
- Snijd de parten uit de vliezen.
- Verdeel de sinaasappelparten over 2 ovenvaste schaaltjes.
- Laat de sinaasappels onder de hete grill in een paar minuten heet worden. Druppel er de honing over en strooi de muesli er over.
- Bak dit in een paar minuten bruin.
- Schep er de yoghurt naast.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Provençaalse gehaktballetjes en rijst.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 155 kcal |
Eiwit | 7 gram |
Koolhydraten | 25 gram |
Vet | 2 gram |
Verzadigd vet | 0 gram |
vezels | 3 gram |
Bron
- Voedingscentrum