De gevulde peer met honing heeft een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
1 peer
Citroensap
1 handje gepelde pistachenootjes
2 eetlepels roomkaas light, 8%vet
1 eetlepel honing
Bereiding
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
- Druppel wat citroensap over de peer.
- Hak de pistachenootjes grof.
- Meng de pistachenootjes door de roomkaas en en vul hiermee de holtes van de peer.
- Leg de halve peren op bordjes en druppel de honing er over.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht kip met zilveruitjes, pompoen en aardappelen.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 120 kcal |
Eiwit | 3 gram |
Koolhydraten | 15 gram |
Vet | 4 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum