Hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 min.
Ingrediënten
- 1 kleine varkenshaas
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
- 10 blaadjes salie of 2 theelepels gedroogde salie
- 1 dl bouillon
Bereiding
- Snijd de varkenshaas in plakken van 2 cm en bestrooi ze met peper en een beetje zout.
- Verwarm de margarine en bak hierin de plakken in ca. 6 minuten bruin en gaar.
- Was de salie en halveer de blaadjes.
- Bak de salie kort mee met het vlees.
- Schep de plakken varkenshaas met de salie op een voorverwarmde schaal. Giet de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los van de panbodem.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
400 gram snijbonen
6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine en bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarde per persoon | ||
Recept | Menu | |
Energie | 165 kcal | 335 kcal |
Eiwit | 20 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 0 gram | 30 gram |
Vet | 8 gram | 8 gram |
Verzadigd vet | 1 gram | 1 gram |
Vezels | 0 gram | 10 gram |