Getty Images
Een heerlijk hoofdgerecht dat in een halfuurtje op tafel staat!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 100 gram sjalotten
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel bruine bastardsuiker
- +1,5 dl groentebouillon
- Nootmuskaat
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
- Maak de sjalotten schoon en fruit ze glazig in de olie.
- Strooi de basterdsuiker er over en laat de sjalotten met een deksel op de pan 15 minuten stoven.
- Maak van de gare aardappelen met hete bouillon een smeuïge puree.
- Schep de gestoofde sjalotten door de puree en maak het op smaak met peper en nootmuskaat.
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
280kcal
Eiwit
5 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
5 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum