Getty Images
Deze vruchtenyoghurt maak je in een handomdraai.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 perssinaasappel
- 6 gedroogde abrikozen
- 2 eetlepels muesli zonder suiker
- 200 milliliter halfvolle yoghurt
Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
- Was de abrikozen en week ze 1 uur in het sinaasappelsap.
- Bak de muesli in een koekenpan met een anti aanbaklaag op niet te hoog vuur bruin en krokant. Laat het afkoelen.
- Snijd 1 abrikoos in stukjes en pureer de rest met een staafmixer.
- Meng de gepureerde abrikozen door de yoghurt en schep dit in 2 schaaltjes. Verdeel de muesli en de stukjes abrikoos erover.
Voedingswaarden
Energie
175kcal
Eiwit
7 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
5 gram
Vet
2 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
200 milligram