Getty Images
Heerlijk met rolletjes ham en gebakken krielaardappeltjes. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 500 gram asperges
- 1 ei
- 2 eetlepels slasaus
- 2 eetlepels zure room
- Azijn
- ½ eetlepel tomatenketchup
- 3 takjes peterselie
Bereiding
- Schil de asperges en snijd een stukje van de houtige onderkant.
- Kook de asperges 8 minuten en laat ze in het kookwater afkoelen.
- Kook het ei hard, pel het en hak het klein.
- Maak van het gehakte ei met de slasaus, de zure room, wat azijn, de tomatenketchup en wat peper een saus.
- Was de peterselie en knip het klein. Meng dit door de saus.
- Snijd de afgekoelde asperges in stukken en meng de saus er door.
Menusuggestie
Lekker met rolletjes ham en gebakken krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig...
- 8 plakjes achterham
- 300 gram krielaardappelen
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Ingrediënten over?
Tomatenketchup:
Bewaar een fles tomatenketchup altijd in de koelkast. De ketchup is ongeveer 9 maanden houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
190kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
2 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
600 milligram
Bron
- Voedingscentrum