Getty Images
Vandaag staat op het menu: biefstuk met paprikasaus. Ook lekker met witlof en aardappelen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 minuten
Ingrediënten
- 2 geroosterde paprika's (pot)
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 dl kookroom light
- 2 biefstukjes
Bereiding
- Warm de grill of grillpan voor.
- Laat de paprika’s uitlekken en pureer ze met een staafmixer of in de keukenmachine.
- Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
- Fruit de sjalot in de margarine glazig en voeg royaal peper toe.
- Schenk de room er bij en breng dit aan de kook.
- Roer de paprikapuree er door. Houd de saus warm.
- Bestrooi de biefstukjes met peper en gril ze in 4-6 minuten bruin.
- Geef de saus er bij.
Menusuggestie
Lekker met witlof en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 600 gram witlof
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
235kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum