Getty Images
Lekker makkelijk en gevuld. Een boerenomelet met champignons en doperwtjes of vul het met groente naar uw eigen keus! Geniet ervan.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 100 gram champignons
- Restje groente of 1 kleine blikje gemengde groente of 100 gram doperwtjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 4 takjes peterselie
- 4 eieren
- ½ dl halfvolle melk
Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Snijd eventueel de groente kleiner.
- Verwarm de margarine in een koekenpan en bak hierin de groente in een paar minuten zacht.
- Was de peterselie en knip het klein.
- Klop de eieren los met de melk. Voeg de peterselie en wat peper toe.
- Schenk het eiermengsel bij de groente en bak de omelet in 8-10 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met een tomatensalade en volkorenbrood.
Hiervoor heb je nodig...
- 5 tomaten
- 1 eetlepel bieslook
- azijn
- 6 sneetjes volkorenbrood
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
205kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
2 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
4 gram
Bron
- Voedingscentrum