Getty Images
Vandaag als dessert: citrussalade met lemoncurdsaus. Lekker met als hoofdgerecht een ongepaneerde schnitzel, groene kool en risotto met paddenstoelen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 rode grapefruit
- 1 sinaasappel
- 2 mandarijnen
- 2 eetlepels lemoncurd (potje)
- 1 eetlepel sinaasappellikeur
Bereiding
- Schil de grapefruit en de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees in plakken. Halveer de plakken.
- Pel de mandarijnen en verdeel ze in partjes.
- Verdeel het fruit over 2 schaaltjes.
- Roer de lemoncurd los met de likeur en druppel het sausje over het fruit.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht een ongepaneerde schnitzel, groene kool en risotto met paddenstoelen.
Voedingswaarden
Energie
160kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
3 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum