Getty Images
Met frambozen, aardbeien en bramen. Smullen maar!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 100 gram frambozen
- ½ eetlepel witte basterdsuiker
- 250 gram aardbeien, bramen of ander zacht fruit
- 3 amarettikoekjes
Bereiding
- Was de frambozen. Pureer de frambozen met de basterdsuiker.
- Maak het andere fruit schoon en meng er de frambozenpuree door. Verdeel dit over 2 glazen coupes.
- Laat het fruit in de diepvries ½-1 uur half bevriezen.
- Breek de amaretti in stukjes en strooi ze er over.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht reuzeravioli met erwtjes, ham en kerstomaatjes.
Voedingswaarden
Energie
95kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
3 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
20 milligram
Bron
- Voedingscentrum