Fruit met amaretti

Getty Images

Met frambozen, aardbeien en bramen. Smullen maar!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram frambozen
  • ½ eetlepel witte basterdsuiker
  • 250 gram aardbeien, bramen of ander zacht fruit
  • 3 amarettikoekjes

Bereiding

  1. Was de frambozen. Pureer de frambozen met de basterdsuiker.
  2. Maak het andere fruit schoon en meng er de frambozenpuree door. Verdeel dit over 2 glazen coupes.
  3. Laat het fruit in de diepvries ½-1 uur half bevriezen.
  4. Breek de amaretti in stukjes en strooi ze er over.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht reuzeravioli met erwtjes, ham en kerstomaatjes.

Voedingswaarden

Energie 
95kcal
Eiwit 
2 gram
Koolhydraten 
15 gram
Vezels 
3 gram
Vet 
1 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
20 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum