Getty Images
Dit recept is erg lekker! Laat het u smaken!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- ½ verse ananas
- 1 theelepel piment
- 1 eetlepel honing
Bereiding
Bereiding
- Warm de grill voor.
- Halveer de ananas in de lengte en snijd de harde kern eruit.
- Snijd de ananas in stukken uit de schil, maar laat ze in de schil zitten.
- Meng de piment door de honing en bestrijk hiermee de stukken ananas. Laat de ananas onder de hete grill een beetje kleuren.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht mie met mosselen en een oosterse rauwkostsalade.
Ingrediënten over?
Ananas:
Ananas komt uit een tropisch klimaat en kan niet goed tegen de kou. Bewaar een ananas buiten de koelkast op een droge plek tot ongeveer 7 dagen.
Gebruik een stuk verse ananas in een smoothie, fruit- of groentesalade. Bewaar een rest afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen.
Voedingswaarden
Energie
105kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram