Getty Images
Maak als eerst de salsa, zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Aantal personen
2
Ingrediënten
- 2 rode snapperfilets
- 2 eetlepels olijfolie
- 150 gram rijst
- 1 limoen
- 250 gram verse ananasstukjes
- 1 eetlepel jalapeñopeper
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels koriander
Bereiding
- De salsa moet even staan, dus die maken we eerst.
- Rasp de groene schil van een schoongeboende limoen en pers deze uit.
- Maal de ananasstukjes grof in een keukenmachine of snijd ze in kleinere stukjes.
- Meng ze in een kom met het rasp, sap, de fijngesneden jalapeños, olijfolie en fijngesneden koriander.
- Breng op smaak met zout, dek het geheel af en laat het tenminste een uur rusten.
- Bestrijk de vis met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
- Grill de rode snappers 4 minuten aan elke kant, of tot de vis net gaar is.
- Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Serveer de gegrilde vis met de rijst en de salsa er overheen.