Getty Images
Een simpel te maken visgerecht met koolvis. Lekker met gestoofde worteltjes, doperwten en aardappelpuree.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- ½ theelepel provençaalse kruiden
- 1 teentje knoflook
- 2 stukken of moten koolvis
Bereiding
- Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
- Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken.
- Warm de grill of barbecue voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
Menusuggestie
Lekker met gestoofde wortel met doperwtjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 250 gram wortelen
- 150 gram diepvries doperwtjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Ingrediënten over?
Vis: verse vis bewaar je het beste zo koud mogelijk. Eet verse vis bij voorkeur dezelfde dag , eventueel de volgende dag. De vis is het best te bewaren door hem in vershoudfolie te wikkelen en met heel veel ijsblokjes bedekken
Voedingswaarden
Energie
185kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum