Getty Images
Een heerlijke zalm aangevuld met kappertjes. Laat het u smaken!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 4 takjes peterselie
- 1/2 eetlepel honing
- 1 theelepel (balsamico) azijn
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 moten zalmfilet
Bereiding
- Verwarm de gril.
- Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- Meng de peterselie met de honing, de azijn en de kappertjes.
- Bestrooi de zalm met peper en een beetje zout.
- Laat de zalm onder de hete grill in 6-8 minuten bruin en gaar worden. Geef het kappertjesmengsel er bij
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en röstirondjes uit de oven.
Voedingswaarden
Energie
245kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
1 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Bron
- Voedingscentrum