Gegrilde zalm met kappertjes

zalm
Getty Images

Een heerlijke zalm aangevuld met kappertjes. Laat het u smaken!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15

Ingrediënten

  • 4 takjes peterselie
  • 1/2 eetlepel honing
  • 1 theelepel (balsamico) azijn
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 moten zalmfilet

Bereiding

  1. Verwarm de gril.
  2. Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
  3. Meng de peterselie met de honing, de azijn en de kappertjes.
  4. Bestrooi de zalm met peper en een beetje zout.
  5. Laat de zalm onder de hete grill in 6-8 minuten bruin en gaar worden. Geef het kappertjesmengsel er bij

Menusuggestie
Lekker met snijbonen en röstirondjes uit de oven.

 

Voedingswaarden

Energie 
245kcal
Eiwit 
20 gram
Koolhydraten 
5 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
15 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum