Geniet van pure smaken
Ingrediënten
- 150 gram biefstuk
- 1 sjalot of kleine ui
- 100 gram champignons
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
- ½ dl droge witte wijn
Bereiding
1. Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
2. Maak de sjalot schoon en snijd hem in halve ringetjes.
3. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
4. Bestrooi de plakjes biefstuk met wat peper.
5. Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
6. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
7. Bak snel de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Voeg de wijn toe en schep het mengsel over de biefstuk.
Menusuggestie
Lekker met sperziebonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
400 gram sperziebonen
6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
- Voedingscentrum