Getty Images
Snel en makkelijk. Geniet van een lekker kipje met groente en noten.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram gemarineerde varkensfiletlappen
- 1 dunne prei
- 200 gram peultjes
- 2 eetlepels cashewnoten
- 1 eetlepel olie
- 1 dl bouillon
- Ketjap
- 2 theelepels maïzena
Bereiding
- Snijd de filetlapjes in dunne repen.
- Maak de prei schoon en snijd hem in ringen.
- Maak de peultjes schoon en halveer ze.
- Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan goudbruin en neem ze uit de pan.
- Verwarm de olie en bak hierin het vlees bruin.
- Roerbak de prei en de peultjes enkele minuten mee.
- Voeg de bouillon toe en maak het geheel op smaak met wat ketjap en eventueel peper.
- Bind het vocht met de aangemengde maïzena.
- Strooi er de cashewnoten over.
Menusuggestie
Lekker met mihoen.
Hiervoor heb je nodig...
- 6 opscheplepels mihoen
Voedingswaarden
Energie
370kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
4 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
4 gram
Bron
- Voedingscentrum