Getty Images
Een gemakkelijk bijgerecht, te combineren met van alles!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 400 gram wortelen
- 100 gram peultjes
- 1 bosui
- Stukje citroenschil
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- Suiker
Bereiding
- Maak de wortelen schoon en snijd ze in schuine plakken van 1 cm.
- Maak de peultjes schoon.
- Snijd het bosuitje in ringen.
- Snijd een stukje citroenschil fijn.
- Verwarm de margarine in een wadjan of braadpan en roerbak hierin de wortelen enkele minuten.
- Voeg de peultjes, de bosui, de citroenschil en wat water toe en stoof de groente in ca. 7 minuten gaar.
- Maak de groente op smaak met wat suiker.
Menusuggestie
Lekker met gebakken kippendijvlees en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 200 gram kippendijvlees
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
130kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
7 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum