Getty Images
Een verrassend fris groentegerecht binnen 15 minuten klaar.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 venkelknollen
- 1 rode ui
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepel parmezaanse kaas
Bereiding
- Maak de venkelknollen en de ui schoon.
- Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
- Fruit de ui in de olie glazig.
- Voeg de venkel toe met wat peper en water.
- Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
- Strooi er de Parmezaanse kaas over.
Menusuggestie
Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 hamlapjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info: voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas: bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Voedingswaarden
Energie
130kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
6 gram
Vezels
5 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
560 milligram
Bron
- Voedingscentrum