Getty Images
Heerlijk en zo gepiept.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 kaneelstokje
- 2 appels
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 dl sinaasappelsap
Bereiding
- Breek het kaneelstokje in tweeën.
- Boor de klokhuizen uit de appels en schil de appels.
- Plaats de appels in een kleine steelpan. Vul de holte met het halve kaneelstokje.
- Druppel wat honing over de appels.
- Giet het sinaasappel- of appelsap er bij en laat de appels in ca. 10 minuten gaar worden.
Ingrediënten over?
Sinaasappelsap: sinaasappelsap en andere vruchtensappen kunnen geopend 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard.
Voedingswaarden
Energie
135kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
10 milligram
Bron
- Voedingscentrum