Getty Images
Voor de visliefhebber!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bosuitjes
- 1 teentje knoflook
- 200 gram pangasius- of tilapiafilet
- 1 eetlepel olie
- Mespunt geraspte sinaasappelschil
- 1 theelepel italiaanse kruiden
- 200 gram diepvries doperwten
- 50 gram garnalen
Bereiding
- Maak de bosuitjes en de knoflook schoon.
- Snijd de bosuitjes in ringen en de knoflook in stukjes.
- Snijd de vis in stukken en bestrooi ze met wat peper.
- Bak de vis, de bosuitjes en de knoflook enkele minuten in de hete olie.
- Voeg de geraspte sinaasappelschil, de Italiaanse kruiden, een scheutje water, de doperwten en de garnalen toe en stoof het geheel in 5 minuten verder gaar.
Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en volkorenbrood.
Hiervoor heb je nodig...
1 komkommer
1 bosuitje
3 takjes peterselie
2 eetlepels sladressing
6 volkoren boterhammen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Vis:
Verse vis bewaar je het beste zo koud mogelijk. Eet verse vis bij voorkeur dezelfde dag , eventueel de volgende dag. De vis is het best te bewaren door hem in vershoudfolie te wikkelen en met heel veel ijsblokjes bedekken.
Voedingswaarden
Energie
290kcal
Eiwit
45 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
1 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
3110 milligram
Bron
- Voedingscentrum