Gevulde karbonade

karbonade
Getty Images

Met versie salie! Binnen een half uurtje tovert u dit gerecht op tafel. Geniet ervan!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 - 30 minuten

Ingrediënten

  • 5 olijven zonder pit
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 4 blaadjes verse salie of ½ theelepel gedroogde salie
  • 2 ribkarbonades
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine

Bereiding

  1. Hak de olijven met de kappertjes klein en voeg kleingesneden salie en wat peper toe.
  2. Snijd de karbonades open en vul ze met het mengsel.
  3. Bestrooi de karbonades met peper.
  4. Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.


Menusuggestie

Lekker met geroerbakte andijvie en aardappelen.


Hiervoor heb je nodig...

  • 700 gram andijvie
  • 1 eetlepel olie
  • kneepje citroensap
  • 6 kleine aardappelen


Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Voedingswaarden

Energie 
195kcal
Eiwit 
20 gram
Koolhydraten 
0 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum