Getty Images
Met versie salie! Binnen een half uurtje tovert u dit gerecht op tafel. Geniet ervan!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 - 30 minuten
Ingrediënten
- 5 olijven zonder pit
- 1 eetlepel kappertjes
- 4 blaadjes verse salie of ½ theelepel gedroogde salie
- 2 ribkarbonades
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Hak de olijven met de kappertjes klein en voeg kleingesneden salie en wat peper toe.
- Snijd de karbonades open en vul ze met het mengsel.
- Bestrooi de karbonades met peper.
- Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte andijvie en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 700 gram andijvie
- 1 eetlepel olie
- kneepje citroensap
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
195kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
0 gram
Vezels
0 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum