Getty Images
Een lekker snel en makkelijk nagerecht.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 2 bolletjes gember
- 1 eetlepel gembersiroop
- 75 gram light roomkaas
- 2 theelepels witte bastardsuiker
- 1 rijpe peer
Bereiding
- Hak de gember heel fijn.
- Meng de gember met de gembersiroop door de kaas en maak het op smaak met wat basterdsuiker.
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
- Vul de holtes met het mengsel en plaats de helften op bordjes.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht geroerbakte reepjes varkensschnitzel met paddestoelen, aardappel-sjalottenpuree en snijboontjes.
Voedingswaarden
Energie
125kcal
Eiwit
5 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
1 gram
Vet
3 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum