Getty Images
Een fijne pasen met dit gezonde én simpele gerecht. Eet smakelijk.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- ± 75 gram diepvries spinazie (deelblokjes)
- 2 portabello's
- Stukje ui
- 50 gram zachte geitenkaas
Bereiding
- Laat de spinazie ontdooien.
- Maak de portabello’s schoon, breek de steel eruit en hol de paddenstoelen eventueel nog wat uit.
- Snijd de stelen klein en snijd het stukje ui klein.
- Meng dit door de spinazie en maak het op smaak met wat peper.
- Vul hiermee de portabello’s en zet ze met een laagje water in een kleine pan.
- Verdeel de geitenkaas over de paddenstoelen.
- Laat de portabello’s in ca. 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht maïs-eierkoek met volkorenbrood.
Voedingswaarden
Energie
75kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
2 gram
Vezels
1 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum