Getty Images
Simpel en snel, heerlijk met pasta!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 250 gram snijbonen
- 100 gram peultjes
- 1 kleine groene paprika
- 2 bosuitjes
- 50 gram rucolasla
- 1 eetlepel olie
- 1-1½ eetlepel citroensap
- 1 theelepel mosterd
- Mespunt suiker
- 8 sprieten bieslook
- 4 blaadjes lavas (maggiplant)
- 8 blaadjes basilicum
Bereiding
- Maak de broccoli en de peultjes schoon.
- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- Halveer de peultjes.
- Kook de groente in enkele minuten beetgaar.
- Maak de paprika en de bosuitjes schoon.
- Snijd de paprika in blokjes en de bosuitjes in ringen.
- Was de rucola.
- Klop een dressing van de olie, het citroensap, 1 eetlepel water, de mosterd, wat suiker en peper.
- Was de kruiden en knip ze klein.
- Meng alles door elkaar.
Menusuggestie
Lekker met een schnitzel en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 ongepaneerde varkensschnitzels
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Voedingswaarden
Energie
135kcal
Eiwit
5 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
7 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
140 milligram
Bron
- Voedingscentrum