Hoe maak je carrot cake crumble met kokos?

Lekker en simpel recept voor heerlijke crumble

Heerlijke carrot cake crumble
Puur Gezond

Zo maak je heel eenvoudig een heerlijke crumble met de smaak van carrot cake en kokos. Heerlijk! Wie verras jij met dit overheerlijke ontbijt (of toetje)? Eet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram wortel
  • 1 appel
  • ½ theelepel kaneel
  • 3 medjouldadels
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • 4 eetlepels geraspte kokos
  • 4 eetlepels volkorenmeel

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de wortel in sliertjes. Haal het klokhuis uit de appel en snij de appel in klein stukjes.
  • Ontpit de dadels, snijd ze in stukjes. Meng de wortel, appel en dadel met de kaneel.
  • Smelt de kokosolie en meng deze met de honing, volkorenmeel en kokos.
  • Verdeel het kokosmengsel over het fruit. Bak de crumble 20 minuten in de oven.
  • Tip: lekker met een schep kwark of Griekse yoghurt!

Dit is een recept van Puur Gezond.

Auteur