Getty Images
Een lekker nagerecht. Dit toetje staat zo op tafel en is een heerlijke afsluiter.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 150 gram witte druiven
- 10 gram boter
- 1 eetlepel honing
- 3 eetlepels sinaasappelsap
- 2 bolletjes vanille-ijs
- 1 theelepel kaneel
Bereiding
- Was de druiven, halveer ze en wip de pitjes er uit.
- Verwarm de boter en roer de honing er door.
- Voeg de druiven toe en warm ze 1 minuut mee.
- Voeg het sinaasappelsap toe.
- Schep het ijs in glazen coupes en verdeel de warme druiven er over.
- Stuif er wat kaneel over.
- Kies eventueel voor pitloze druiven en halveer ze
Voedingswaarden
Energie
250kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
6 gram
Bron
- Voedingscentrum