Getty Images
Nog lekkerder in combinatie met een salade. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bosuitjes
- 4 tomaten
- 1 grote pot jonge kapucijners
- 100 gram ham in dikke plakken
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- Mespunt kerrie
- 1 eetlepel mosterd
- ½ dl kookroom light
Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze klein.
- Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
- Laat de kapucijners uitlekken.
- Snijd de ham in blokjes.
- Smoor de ringetjes bosui in de margarine zacht . Voeg wat kerrie toe.
- Roer de mosterd door de kookroom en giet dit mengsel bij de bosui.
- Voeg de stukjes tomaat en de kapucijners toe.
- Warm het geheel goed door en maak het op smaak met peper.
Menusuggestie
Lekker met kropsla met radijs en komkommer en een dressing zonder olie.
Hiervoor heb je nodig...
- kropslag
- bosje radijs
- ½ komkommer
- 2 eetlepels dressing zonder olie
Voedingswaarden
Energie
370kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
15 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Bron
- Voedingscentrum