Getty Images
Een heerlijke kabeljauw gestoofd in wijn!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30
Ingrediënten
- 2 moten kabeljauw of klein staartstuk
- Viskruiden
- 1 dl droge witte wijn
- 1 eetlepel dille (vers of uit de diepvries)
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
1. Warm de oven voor op 180° C.
2. Wrijf de vis in met viskruiden en leg de vis in een ovenvaste schaal.
3. Schenk de wijn erbij en doe de dille erbij.
4. Strooi het paneermeel over de vis en druppel de margarine er over.
5. Laat de vis in de oven in ca. 25 minuten gaar worden en bruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
400 gram snijbonen
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
195kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
0 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum