Getty Images
Kabeljauw met wortelen, snijbonen, peultjes en gele paprika. Smullen maar!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 100 gram wortelen
- 100 gram snijbonen
- 100 gram peultjes
- 1 gele paprika
- 2 stukken kabeljauwfilet
- 2 theelepels viskruiden
- 1 eetlepel olie
- 1 dl droge witte wijn
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes.
- Wrijf de vis in met de viskruiden.
- Verwarm de olie en bak hierin de vis aan beide zijden bruin.
- Voeg de groente toe met wat peper en de wijn.
- Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram krielaardappeltjes
Ingrediënten over?
Worteltjes of bospeen:
Bewaar worteltjes in de koelkast, dan blijven ze lekker knapperig.
Voedingswaarden
Energie
260kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
6 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
470 milligram
Bron
- Voedingscentrum