Getty Images
In dit recept komt het beste van twee werelden bij elkaar!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 2 ribkarbonades
- Ca. 1 eetlepel tandooripasta (potje)
- 1 eetlepel olie
- 1 ui
- 1 eetlepel geraspte kokos
Bereiding
- Bestrijk de karbonades met tandooripasta.
- Laat ze afgedekt in de koelkast een paar uren marineren.
- Verwarm de olie in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de karbonades in 10-15 minuten bruin en gaar.
- Pel de ui en snijd hem klein.
- Neem het vlees uit de pan en leg het op een voorverwarmd bord.
- Bak de ui kort in de pan.
- Schenk 1 dl water in de pan en voeg de kokos toe.
- Roer alle aanbaksel los van de panbodem en laat de saus even sudderen.
Menusuggestie
Lekker met venkel en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 venkelknollen
- 6 opscheplepels zilvervliesrijst
Voedingswaarden
Energie
215kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum