Kippenlevertjes met doperwtjes en champignons

Getty Images

Even naar de omfietsslager. Lekker met zilvervlies

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15

Ingrediënten

  • 200 gram kippenlevertjes
  • ½ rode ui
  • 150 gram (kastanje)champignons
  • 300 gram doperwten (diepvries)
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine

Bereiding

  1. Spoel de levertjes af en dep ze met keukenpapier droog. Knip of snijd vliesjes weg.
  2. Snijd de halve ui in snippers.
  3. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  4. Verwarm de margarine en bak hierin de kippenlevertjes in een paar minuten aan alle kanten bruin.
  5. Fruit de ui even mee.
  6. Voeg de doperwtjes toe met de champignons en roerbak alles in nog een paar minuten gaar.

Menusuggestie

Lekker met zilvervliesrijst.

Hiervoor heb je nodig...
150 gram zilvervliesrijst

Extra informatie

Allergie info: voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Ingrediënten over?

Halve ui: verpak een stuk ui in plastic folie en bewaar het maximaal 3 dagen in de koelkast

Voedingswaarden

Energie 
345kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
25 gram
Vezels 
8 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
830 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum