Kipschnitzel met knapperig mosterdlaagje

Getty Images

Even onder de grill en klaar. Eet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 1 (oude) boterham
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 eetlepel halfvolle melk
  • 2 ongepaneerde kipschnitzels

Bereiding

  1. Warm de gril voor op de hoogste stand.
  2. Rooster het brood eventueel.
  3. Snijd de korst van het brood en verkruimel het brood.
  4. Maak er met de mosterd en wat melk een smeersel van en bestrijk een kant van de kipschnitzels met het mosterdsmeersel.
  5. Laat het vlees onder de hete grill in ca. 10 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met andijvie met champignons en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig...

  •     Andijvie met champignons
  •     6 opscheplepels aardappelpuree

Ingrediënten over?

Bewaar melk altijd in de koelkast op 4 graden. Met elk uur buiten de koelkast verliest melk een dag van de houdbaarheid. Zet melk daarom na gebruik snel weer terug in de koelkast. Na opening is melk ongeveer 3 dagen in de koelkast houdbaar.

 

Voedingswaarden

Energie 
190kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
7 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
4 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Zout 
1000 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum