Getty Images
Even onder de grill en klaar. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 (oude) boterham
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 eetlepel halfvolle melk
- 2 ongepaneerde kipschnitzels
Bereiding
- Warm de gril voor op de hoogste stand.
- Rooster het brood eventueel.
- Snijd de korst van het brood en verkruimel het brood.
- Maak er met de mosterd en wat melk een smeersel van en bestrijk een kant van de kipschnitzels met het mosterdsmeersel.
- Laat het vlees onder de hete grill in ca. 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met andijvie met champignons en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- Andijvie met champignons
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Ingrediënten over?
Bewaar melk altijd in de koelkast op 4 graden. Met elk uur buiten de koelkast verliest melk een dag van de houdbaarheid. Zet melk daarom na gebruik snel weer terug in de koelkast. Na opening is melk ongeveer 3 dagen in de koelkast houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
190kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
1 gram
Vet
4 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum