Getty Images
Geniet van kip met een zelfgemaakte mosterdkorst. Binnen een half uur staat dit gerecht op tafel. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 (oude) witte boterham
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 eetlepel melk
- 2 ongepaneerde kipschnitzels
Bereiding
- Warm de gril voor op de hoogste stand.
- Rooster het brood eventueel.
- Snijd de korst van het brood en verkruimel het brood.
- Maak er met de mosterd en wat melk een smeersel van.
- Bestrooi de kipschnitzels aan één kant met peper en een beetje zout. Bestrijk de andere kant met het mosterdsmeersel.
- Laat het vlees onder de hete grill in ca. 10 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met andijvie met champignons en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- Andijvie met champignons
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
55kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
1 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum