Getty Images
Deze week als dessert: kiwi-druivensmoothie. Lekker met als hoofdgerecht gebakken pompoen met tahinsaus, paprika en linzen. Geniet ervan!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 minuten
Ingrediënten
- 2 perssinaasappel
- 1 kiwi
- 200 gram witte pitloze druiven
- 2 eetlepels havermout
Bereiding
- Pers de sinaasappels uit.
- Schil de kiwi en snijd hem in stukken.
- Was de druiven en halveer ze.
- Pureer het fruit met het sinaasappelsap en de havermout met een staafmixer of in de keukenmachine tot een schuimige drank. Verdeel de smoothie over 2 hoge glazen.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht gebakken pompoen met tahinsaus, paprika en linzen.
Voedingswaarden
Energie
155kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
4 gram
Vet
2 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum