Ook heerlijk als lunch!
Ingrediënten
- 6 sprietjes bieslook
- 2 takjes peterselie
- 3 takjes selderij
- 3 eieren
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
Was de kruiden en knip ze klein.
Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
Klop de eidooiers met wat peper glad.
Spatel het eiwit, de kruiden en de geraspte kaas door de dooiers.
Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en giet het eimengsel er in. Bak met een deksel op de pan de omelet aan de onderkant goudbruin en aan de bovenkant droog.
Snijd de omelet in punten.
Menusuggestie
Lekker met ijsbergsla met maïs en tomaatjes en volkorenbrood.
Hiervoor heb je nodig...
- ijsbergsla
- 1 blikje maïs
- 150 gram kerstomaatjes
- 2 eetlepels slasaus (25% olie)
- azijn
- 1 eetlepel halfvolle yoghurt
- 6 sneetjes volkorenbrood
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Eieren:
Bewaar eieren in de doos in de koelkast met de punt naar beneden. Op de verpakking staat de houdbaarheidsdatum. Als de houdbaarheidsdatum is verstreken, zijn eieren hardgekookt of goed doorbakken nog prima te gebruiken.
Voedingswaarden
- Voedingscentrum