Macaroni met tonijn en pesto

Getty Images

Macaroni met tonijn en pesto.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15

Ingrediënten

  • 150-200 gram volkoren macaroni
  • 2 blikjes tonijn op water (naturel)
  • 2 eetlepels rode pesto
  • 1 eetlepel kappertjes

Bereiding

 

  1. Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  3. Meng de tonijn, de pesto en de kappertjes door de uitgelekte macaroni en warm het geheel goed door.

Menusuggestie

Lekker met Franse sperziebonensalade.

Hiervoor heb je nodig...

  • Franse sperziebonensalade

Ingrediënten over?

Pesto
Gebruik een schone lepel om pesto uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het gesloten potje maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is de pesto nog 3 maanden houdbaar.

 

Voedingswaarden

Energie 
535kcal
Eiwit 
45 gram
Koolhydraten 
60 gram
Vezels 
6 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum