Getty Images
Macaroni met tonijn en pesto.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15
Ingrediënten
- 150-200 gram volkoren macaroni
- 2 blikjes tonijn op water (naturel)
- 2 eetlepels rode pesto
- 1 eetlepel kappertjes
Bereiding
- Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
- Meng de tonijn, de pesto en de kappertjes door de uitgelekte macaroni en warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met Franse sperziebonensalade.
Hiervoor heb je nodig...
- Franse sperziebonensalade
Ingrediënten over?
Pesto
Gebruik een schone lepel om pesto uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het gesloten potje maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is de pesto nog 3 maanden houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
535kcal
Eiwit
45 gram
Koolhydraten
60 gram
Vezels
6 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum