Getty Images
Vis uit blik is al gaar en daarom heel gemakkelijk in gebruik. Je tovert er heel snel een maaltijd mee op tafel.
Aantal personen
Voor ca. 2 sneetjes brood
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 blikje makreelfilet (in olie), 125 gram
- 1 sjalotje
- ¼ groene paprika
- ½ groene peper
- enkele takjes peterselie
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel kappertjes
- rucola
Bereiding
Laat de makreel uitlekken en prak deze fijn. Snipper de sjalot en snijd de paprika in piepkleine blokjes. Haal de zaadjes uit de peper en snijd de peper in flinterdunne reepjes. Hak de peterselie fijn. Meng de groenten met de vis en met de peterselie, de kappertjes en de mayonaise. Serveer op brood met wat rucola.
Tip
Lekker op geroosterd brood dat je voor het roosteren inwrijft met een doorgesneden teentje knoflook.
Bron
- Plus Magazine