Getty Images
Voor dit heerlijke gerecht heb je slechts 5 ingrediënten nodig.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 150-200 gram volkoren noedels
- 150 gram zalmfilet
- 1 eetlepel olie
- 1 zak roerbakgroente (400 gram)
- 1 eetlepel zwarte bonenroerbaksaus
Bereiding
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de zalmfilet in blokjes.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten.
- Voeg de zalmfilet, de roerbaksaus en 100 ml heet water toe. Breng dit aan de kook.
- Laat de gare noedels uitlekken en schep dit door het groente-zalmmengsel. Warm het geheel goed door tot de zalm gaar is.
Voedingswaarden
Energie
555kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
70 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
700 milligram
Bron
- Voedingscentrum