Getty Images
Een eenvoudig mediterraans gerecht, eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 stukken pangasius
- 1 eetlepel citroensap
- 10 zwarte olijven
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 6 blaadjes basilicum
Bereiding
- Wrijf de vis in met wat citroensap en strooi er peper over.
- Snijd de olijven in stukjes.
- Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin en gaar. Bak de stukjes olijf kort mee.
- Strooi er de klein geknipte basilicum over.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram snijbonen
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Olijven:
Gebruik een schone lepel of vork om olijven uit de pot te nemen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Een geopende pot olijven is in de koelkast nog ongeveer een maand houdbaar.
Voedingswaarden
Energie
200kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
1 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum