Getty Images
Papillot is een bereidingswijze waarbij een gerecht wordt klaargemaakt in een pakketje.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 nectarines
- 6 blaadjes munt
- ½ vanillestokje
- ½ perssinaasappel
Bereiding
- Was de nectarines, halveer ze en verwijder de pit.
- Was de munt en knip de blaadjes in reepjes.
- Halveer het vanillestokje in de lengte.
- Pers de sinaasappel uit.
- Leg 2 halve nectarines ieder op een stuk aluminiumfolie en vul de holtes met de munt. Leg de andere helft er op.
- Leg er een half vanillestokje op en druppel er wat sinaasappelsap op.
- Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Laat de nectarine in het folie in een pan met een bodempje water in 10 minuten zacht worden.
- Leg de papillotten op borden en vouw ze open.
Materialen
Aluminiumfolie
Voedingswaarden
Energie
50kcal
Eiwit
1 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
2 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
100 milligram