Papillot met nectarine

Getty Images

Papillot is een bereidingswijze waarbij een gerecht wordt klaargemaakt in een pakketje.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 2 nectarines
  • 6 blaadjes munt
  • ½ vanillestokje
  • ½ perssinaasappel

Bereiding

  1. Was de nectarines, halveer ze en verwijder de pit.
  2. Was de munt en knip de blaadjes in reepjes.
  3. Halveer het vanillestokje in de lengte.
  4. Pers de sinaasappel uit.
  5. Leg 2 halve nectarines ieder op een stuk aluminiumfolie en vul de holtes met de munt. Leg de andere helft er op.
  6. Leg er een half vanillestokje op en druppel er wat sinaasappelsap op.
  7. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Laat de nectarine in het folie in een pan met een bodempje water in 10 minuten zacht worden.
  8. Leg de papillotten op borden en vouw ze open.

Materialen

Aluminiumfolie

Voedingswaarden

Energie 
50kcal
Eiwit 
1 gram
Koolhydraten 
9 gram
Vezels 
2 gram
Vet 
0 gram
Verzadigd vet 
0 gram
Zout 
100 milligram
Auteur