Getty Images
Met penne, of toch liever conchiglie of farfalle?
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 15-30 minuten.
Ingrediënten
- 175-200 gram volkorenpasta, bijv. penne of schelpjes
- 1 blikje tonijn op water
- 1 eetlepel olie
- 400 gram roerbakmix
- 1 theelepel provençaals kruiden
- 1 eetlepel kappertjes
Bereiding
- Kook de pasta in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
- Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten.
- Voeg peper, wat zout en de Provençaalse kruiden toe.
- Laat de gare pasta uitlekken en schep de pasta door de groente.
- Voeg de tonijn en de kappertjes toe en warm het gerecht goed door.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 440 kcal | |
Eiwit | 30 gram | |
Koolhydraten | 55 gram | |
Vet | 8 gram | |
Verzadigd vet |
1 gram |
|
Vezels | 15 gram |
Bron
- Voedingscentrum