Getty Images
Een snel en gemakkelijk hoofdgerecht. Laat het u smaken.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30
Ingrediënten
- 400 gram pastinaak
- 1/2 eetlepel komijnzaad
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Schrap de pastinaak en verwijder de uiteinden.
- Snijd de pastinaak in plakken.
- Kook de plakken pastinaak in ca. 10 minuten gaar.
- Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
- Voeg de olie en de afgegoten pastinaak toe en warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met een ribkarbonade en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
170kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
6 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
1 gram
Bron
- Voedingscentrum