Getty Images
Een smaakvolle pasta die je binnen een handomdraai op tafel hebt staan.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15- 30 minuten
Ingrediënten
- 150-200 gram volkoren penne
- 1 courgette
- 200 gram zalmfilet
- 1 eetlepel olie
- ½ dl kookroom light
- dille (vers of uit diepvries)
- 25 gram parmezaanse kaas
Bereiding
- Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Was de courgette en snijd hem in blokjes.
- Snijd de zalm in blokjes.
- Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de courgette enkele minuten.
- Roerbak de zalm in een paar minuten mee gaar.
- Voeg de kookroom en de uitgelekte pasta toe en warm dit goed door.
- Maak het gerecht op smaak met peper en royaal klein geknipte dille.
- Strooi er aan tafel geraspte Parmezaanse kaas over.
Voedingswaarden
Energie
665kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
7 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
7 gram