Getty Images
Simpel gerecht met Chinese kool, binnen 15 minuten klaar.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 Chinese kool
- 1 eetlepel olie
- 1-2 theelepels sambal oelek
- 1 eetlepel sojasaus of ketjap
Bereiding
- Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
- Maak de Chinese kool op smaak met sojasaus.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
- 150 gram bieflap
- 1 eetlepel olie
- 6 opscheplepels zilvervliesrijst
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van ketjap raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
105kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
5 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
660 milligram
Bron
- Voedingscentrum