Getty Images
Met een simpele salade van andijvie en radijs.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 struikje andijvie
- 1 bosje radijs
- 2 eetlepels olie
- azijn
- 2 bosuitjes
- 200 gram kastanjechampignons
- 100 gram shiitake
- 50 gram walnoten
- 250 gram volkoren ravioli (zonder vlees, koelvers)
- mespunt oregano
Bereiding
- Maak de andijvie en de radijs schoon.
- Snijd de andijvie in smalle repen en de radijsjes in vieren.
- Klop een dressing van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel water, wat azijn en peper. Meng de dressing door de groente.
- Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
- Hak de walnoten grof.
- Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Fruit de bosuitjes zacht in de rest van de olie.
- Voeg de paddenstoelen toe en smoor dit al omscheppend 5 minuten.
- Maak het op smaak met peper en wat oregano.
- Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten er over. Geef de salade er bij.
Voedingswaarden
Energie
490kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
6 gram
Vet
35 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
600 milligram