Getty Images
Simpel, snel en overheerlijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olie
- 750 gram spinazie of 400 gram diepvries spinazie
- 75 gram rauwe ham
- 75 gram achterham
- Paprikapoeder
- 4 eetlepels droge sherry of witte wijn
- 1 pak koelverse ravioli (250 gram)
Bereiding
- Maak de uien en de knoflook schoon en snijd het klein.
- Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
- Houd hiervan de helft apart.
- Voeg de spinazie aan de andere helft toe en smoor de groente gaar of laat de spinazie ontdooien.
- Snijd de ham in reepjes.
- Meng de ham door de spinazie en maak het op smaak met paprikapoeder en de sherry.
- Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing.
- Schep de rest van de gefruite ui met knoflook door de ravioli.
- Verdeel de ravioli en de spinazie over 2 borden.
Ingrediënten over?
Ham:
Bewaar rauwe ham verpakt in plastic of een koelkastdoosje maximaal 7 dagen en gekookte ham maximaal 4 dagen in de koelkast.
Voedingswaarden
Energie
470kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
5 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
7 gram
Zout
3000 milligram
Bron
- Voedingscentrum