Getty Images
Karbonade met mango chutney, om je vingers bij af te likken!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 4 eetlepels mango chutney
Bereiding
- Bestrooi de karbonades met peper.
- Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
- Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
- Neem het vlees uit de pan.
- Fruit de sjalot in de achtergebleven margarine glazig.
- Voeg de tomatenpuree, de chutney en ± 1 dl water toe. Warm de saus goed door.
- Leg de karbonades in de saus en warm ze nog even door.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram snijbonen
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
270kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
1 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum