Getty Images
Lekker met snijboontjes en krielaardappeltjes!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 2 bieflapjes
- 1½ eetlepel pesto
- 1 plakje rauwe ham
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Leg op het vlees een stukje plastic folie en klop het vlees wat plat.
- Bestrijk de bieflapjes met 1 eetlepel pesto en leg op ieder lapje een half plakje rauwe ham.
- Rol het vlees op.
- Bak de rolletjes in de hete margarine in 10 minuten bruin en rosé.
- Neem ze uit de pan en houd ze warm.
- Maak een jus met een scheutje water en de rest van de pesto.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram snijbonen
- 400 gram krielaardappeltjes
Ingrediënten over?
Pesto
Gebruik een schone lepel om pesto uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het gesloten potje maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is de pesto nog 3 maanden houdbaar. Beleg volkorenbrood met plakken radijs, tomaat of geraspte rettich en een theelepeltje pesto.
Voedingswaarden
Energie
210kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum